Menu

Wildmenu 3 gangen aan € 46 per tafel te nemen

Bosduif met gebakken witloof en rode wijnsaus
Filet pure van hert met wintergroentjes en wildsaus
Millefeuille van appel of Franse chocoladetaart

Wildmenu 4 gangen aan € 52 per tafel te nemen

Paté van haas met garnituur
Soep van boschampignons
Filet pure van hert met wintergroentjes en wildsaus
Millefeuille van appel of Franse chocoladetaart

Wildmenu 5 gangen aan € 62 per tafel te nemen

Pate van haas met garnituur
Soep van boschampignons
Bosduif met gebakken witloof en rode wijnsaus
Filet pure van hert met wintergroentjes en wildsaus
Millefeuille van appel of Franse chocoladetaart

KREEFTENMENU 

LEVENDE KREEFTEN VAN 600 GR UIT ONS HOMARIUM
reservatie 0468 436 446

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 66
                                         

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de

33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 47

Menu per tafel te nemen

Kreeftensoep ‘Royale’
Escargots ‘Blanches de Namur’ kruidenboter
Scampis ‘Black tiger zeewater’ met zachte Thaise curry
Kaaskroketjes – Stilton – Oude gouda – camenbert
—————
Filet van pladijs – wittewijnsaus van Chablis – jonge bladspinazie – grijze garnaaltjes Belgische haas harlekijn met groot assortiment herfstgroentjes + 5
Slibtongetjes – huisgemaakte tartaar – slaatje
Filet van hert met wintergroentjes en wildsausje van de chef  + 5
————-
Camenbert uit de oven
Dame blanche met echte Callebaut
Chocoladetaart – vanille ijs – slagroom
Cheesecake van de chef

In de plaats van het dessert

Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot na het hoofdgerecht 67 €
Rood : Andeluna – zachte Malbec – Argentina – 2015
Wit : Chablis – Emile Durand – 2017