Menu

KREEFTENMENU 

LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of

Halve kreeft Den bourgondier
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 69
                                       

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 47
Menu per tafel te nemen

Gebakken filet van sardientjes – look – groene kruiden
Gebakken ganzenlever + €5
 Gemarineerde zalm – stof van groene kruiden – bergappelsien
Lauw warme gerookte Oosterschelde paling + €5
—————
Scampis ‘Den Bourgondier’ look – gember – sweet chilly
Mosselen natuur – look – Thaise curry – witte wijn
Speenvarken Cross & blackwell – jonge bladspinazie  
Slibtongen – huisgemaakte tartaar – kruidenboter
———–
Dessertkeuze van de kaart
Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 67 €
Rood : Ravasqueiro – Portugal – 2018
Wit : Chablis – Emile Durand – 2018