Menu

Menu Toque blanche aan 44 €

Luc Mertens
bekroond met de titel  “Toque blanche”
in de orde van de 33 Meesterkoks van België

Keuze menu Toque Blanche“ aan  44 € per tafel te nemen

Gemarineerde zalm met bergappelsien en stof van groene kruiden
Duo van kaas en garnaalkroketjes
Asperges op Vlaamse wijze
—————
Sorbet
—————
Lamskoteletjes Ras el Hanout – asperges – gratin
Slibtongen met huisgemaakte tartaar
Asperges met mousseline en gerookte zalm of grijze garnalen
—————
Crême brulee
Chocomousse van het huis
Voor diabeten hebben wij ijs zonder suiker, vanille of mokka
In de plaats van het dessert  +  €4

Irish koffie-Spaanse-Franse“Cognac”- Italiaanse – Parijse”Grand Marnier”

Met ‘top’ wijnen 66 €
Rood: Château De Tourtes Bordeaux 2014
Wit: Saint Veran – Château de la Creuze Noir 2016

KREEFTENMENU ALLE DAGEN VERKRIJGBAAR

LEVENDE KREEFTEN UIT ONS HOMARIUM
om zeker te zijn van de voorraad graag een telefoontje of mailtje
info@denbourgondier.be
bestellen voor 20.00 h aub

Mousseline met puree van bintjes en grijze garnaaltjes
—————
Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft met chutney van tomaat à la crème
of halve kreeft met Thaise gele curry
of
Halve kreft belle vue
————–
Dessert vrije keuze van de kaart

Menu per tafel te nemen aan € 62

                                                         tel  0468 436 446