Menu

KREEFTENMENU 

LEVENDE KREEFTEN VAN 600 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of

Halve kreeft lookroom
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 69
                                       

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 47
Menu per tafel te nemen

Baby kreeft belle vue + €5
Gebakken ganzenlever
 Gemarineerde zalm – stof van groene kruiden – bergappelsien
Oesters gillardeau + €5
—————
Baby kreeft Thaise curry
Dark blue tonijn – groene asperges – pesto – party tomaatjes
Speenvarken Cross & blackwell – jonge bladspinazie  
Slibtongen – huisgemaakte tartaar – kruidenboter
———–
Dessertkeuze van de kaart
Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 67 €
Rood : Ravasqueiro – Portugal – 2018
Wit : Chablis – Emile Durand – 2018