Menu

KREEFTENMENU 
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of

Halve kreeft Den bourgondier
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 69
                                       

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 46
Menu per tafel te nemen

Gemarineerde zalm
Carpaccio van rund
 Scampi s Thaise curry
—————
Pladijsfilets – jonge bladspinazie – witte wijnsaus – garnaaltjes
Slibtongen – huisgemaakte tartaar
Kalfsribstuk – Stroganoff

———–
Coupe aardbeien
Dame blance
Mille feuille van appel

Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 68 €
Rood : Bordeaux. Chateau des Tourtes
Wit : Chablis – Emile Durand – 2018