Menu
KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM
Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of
Halve kreeft Den bourgondier
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart
menu per tafel te nemen aan € 69
Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België
Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 47
Menu per tafel te nemen
Kaaskroketjes – Stilton – Cammenbert – Oude gouda
Halve kreeft belle vue + €7
Gerookte Schotse zalm met zijn garnituur
—————
Pladijsfilets – jonge bladspinazie – witte wijnsaus – garnaaltjes
Coque ou vin op klassieke wijze
Kalfsribstuk – gebakken champinons – kruidenboter
———–
Warme camenbert met Brugse toast – Dame blance – Mille feuille van appel
Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro
De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 67 €
Rood : Ravasqueiro – Portugal – 2018
Wit : Chablis – Emile Durand – 2018