Menu

KREEFTENMENU 

LEVENDE KREEFTEN VAN 600 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of

Halve kreeft lookroom
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 69
                                       

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 47
Menu per tafel te nemen

Kreeftensoep ‘Royale’

Oosterschelde paling in de room met scampis en grijze garnaaltjes
 Gebakken ganzenlever – tarte tatin – oude ingekookte porto
Zacht gerookte Schotse zalm 
—————
Filet van pladijs – wittewijnsaus van Chablis – jonge bladspinazie – grijze garnaaltjes
Scampis – zachte Thaise curry – crunch van ui en spek – rucola
Varkenswangetjes – trappist – peperkoek – honing
Beste stukje van het lam – lamsjus – compote van tomaat – quinoa – gratin – jonge wortel
————-
Carré van chocomousse met fondant cake en créme anglaise
Coupe vanille
Souflé Grand Marnier glacé
Camenbert uit de oven met Brugse toast

In de plaats van het dessert
Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 67 €
Rood : Andeluna – zachte Malbec – Argentina – 2015
Wit : Chablis – Emile Durand – 2017