Menu

Keuze menu “Toque blanche” aan 44 €
Luc Mertens
bekroond met de titel  “Toque blanche” bij de 33 Meesterkoks van België

Amuse bij apero
————–
Gemarineerde zalm – bergappelsien – stof van groene kruiden

 Kaaskroketjes – Oude gouda – Stilton – camenbert – gefrituurde peterselie
Iberico ham – meloen – cresco
Warme Camenbert – balsamico creme – babyleaf – rode ui – rozijntjes
—————
Lamskoteletjes – jonge groentjes – lookboter
Slibtongen met huisgemaakte tartaar
Lotte – blanke boter – groene groentjes
Rugfilet van speenvarken – groene pepersaus – sla
—————
Vanille ijs – gezouten caramel
Tiramisu van de chef
Dame blanche met echte Callebaut
Voor diabeten of lijners hebben wij ijs zonder suiker, vanille of mokka

In de plaats van het dessert  +  €4
Irish koffie-Spaanse-Franse“Cognac”- Italiaanse – Parijse”Grand Marnier”

Met ‘top’ wijnen 59 €
Bordeaux Château Des Tourtes
Sauvignon en Merlot

KREEFTENMENU ALLE DAGEN VERKRIJGBAAR

LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM
om zeker te zijn van de voorraad graag een telefoontje of mailtje
info@denbourgondier.be

Amuse bij apero
—————
Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met chutney van tomaat à la crème
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of
Halve kreeft met blanke boer en groene groentjes
————–
Tiramisu van de chef
of
Dame blanche met echte Callebaut
of
Vanilleijs met gezouten caramel
of
Suikervrij vanille of mokka ijs

Menu per tafel te nemen aan € 56

                                                         tel  0468 436 446