Menu

Keuze menu “Toque blanche” aan 44 €
Luc Mertens
bekroond met de titel  “Toque blanche” bij de 33 Meesterkoks van België

Amuse bij apero
————–
Véloute van boschampignons
Kaaskroketjes – Oude gouda – Stilton – camenbert – gefrituurde peterselie
Filet van bosduif – rode wijnsaus – gebakken witloof
Gebakken ganzenlever – ingekookte porto – tarte tatin (+3)
—————
Entreçote van kalf – Stroganoff
Slibtongen – huisgamaakte tartaar – slaatje
Filet pur van hert – wintergroentjes – wildsausje (+5)
Duo van st jacobsvruchten en scampis – toscaanse vissaus – jonge prei
—————
Crême van witte chocolade – chocoldefantasie – “Englebert”
Appelstrûdel – crême anglaise – crumble van speculoos – vanilleijs
Voor diabeten of lijners hebben wij ijs zonder suiker, vanille of mokka

In de plaats van het dessert  +  €4
Irish koffie-Spaanse-Franse“Cognac”- Italiaanse – Parijse”Grand Marnier”

Met ‘top’ wijnen 63 €
Bordeaux Château Des Tourtes
Sauvignon en Merlot

KREEFTENMENU ALLE DAGEN VERKRIJGBAAR

LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM
om zeker te zijn van de voorraad graag een telefoontje of mailtje
info@denbourgondier.be

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft van onder de grill met kruidenboter
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
————–
Créme van witte chocolade – chocoladefantasie – “Englebert”
of
Appelstrûdel – crême anglaise – crumble van speculoos – vanille ijs
of
Vanille ijs of makka ijs
of
Suikervrij vanille of mokka ijs
———–
koffie met zoetigheden

menu per tafel te nemen aan € 64
menu met fles champagne per twee personen € 89
                                                         tel  0468 436 446

Menu’s voor groepen van meer dan 10 personen op reservatie

Menu klassiek aan € 39
per tafel te nemen

Soepje van wilde champignons en truffel
of
Kaaskroketjes van oude Gouda – Stilton – Camenbert
—————–
Sliptongetjes – huisgemaakte tartaar – slaatje – verse frietjes of puree van bintjes
of
Stoverij van hert met wildgarnituur (appel en veenbesjes)
—————-
Mokka ijs huisgemaakt
of
Pannenkoekjes mikado

Menu Royal aan € 49
per tafel te nemen

Gebakken ganzenlever op tarte tatin van jonagold en ingekookte porto
of
Schotse gerookte zalm
————–
Château briand (saigant gebakken) – gebakken witloof – verse frietjes
kruidenboter – bearnaise – pepersaus
of
Zeetong meuniére – huisgemaakte tartaar
krokant slaatje – verse frietjes of puree
————–
Mokka ijs huisgemaakt
of
Pannenkoekjes