Menu


Keuze menu “Toque blanche” aan 47 € 
Luc Mertens
bekroond met de titel  “Toque blanche” bij de
33 Meesterkoks van België

 Gemarineerde Schotse zalm
Kaaskroketjes
Gebakken sardientjes in lookboter
Parma ham met ruccola en zongedroogde tomaatjes
—————
Slibtongen huisgemaakte tartaar
Filets van pladijs – witte wijnsaus – grijze garnalen – jonge bladspinazie
Filets van zeebaars – groene asperges – Toscaanse vissaus
Lamskoteletjes  met lookboter – fijne boontjes – tomaat uit de oven
—————
Millefeuille van jonagold – crumble speculoos – vanilleijs
Dame blanche met echte Callebaut
Huisgemaakt Mokka ijs

In de plaats van het dessert  +  €4
Irish koffie-Spaanse-Franse“Cognac”- Italiaanse – Parijse”Grand Marnier”

Met ‘top’ wijnen 63 €
Rood : Marques de Riscal Rioja 2015
Wit : Chablis Emile Durand 2017

KREEFTENMENU 

LEVENDE KREEFTEN VAN 600 GR UIT ONS HOMARIUM
reservatie 0468 436 446

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of
Halve kreeft – Italiaanse tomaten – rozemarijn
————–
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 66