Menu


Keuze menu “Toque blanche” aan 46 € tot max. 10 pers.
Luc Mertens
bekroond met de titel  “Toque blanche” bij de
33 Meesterkoks van België
bij het aperitief serveren wij u graag leuke amuse
————–
 Gemarineerde Schotse zalm
Stof van groene ruiden – honing – bergappelsien
Kaaskroketjes
Oude gouda – Camenbert – Stilton
Carpaccio
Parmesan – ruccola – balsamico
—————
Slibtongen
Huisgemaakte tartaar – sla
Kabeljauw
shiitake – broccoli – kerstomaat – garnalen – witte wijnsaus
Lamskoteletjes van het kroontje
Lamsjus – taboule – gratin – groene boontjes
—————
Millefeuille van jonagold -crumble speculoos – vanilleijs
Pistache ijs – groene praline – kletskop munt
Vanilleijs – aardbeien van hoogstraten

In de plaats van het dessert  +  €4
Irish koffie-Spaanse-Franse“Cognac”- Italiaanse – Parijse”Grand Marnier”

Met ‘top’ wijnen 63 €
Rood : Marques de Riscal Rioja 2015
Wit : Chablis Emile Durand 2017

KREEFTENMENU 

LEVENDE KREEFTEN VAN 600 GR UIT ONS HOMARIUM
reservatie 0468 436 446

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of
Halve kreeft – Italiaanse tomaten – rozemarijn
————–
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 66