Menu

Keuze menu “Toque blanche” aan 44 €
door gans de tafel te nemen
Luc Mertens
bekroond met de titel  “Toque blanche”
in de orde van de 33 Meesterkoks van België

Amuse
————–
Gemarineerde zalm – bergappelsien – stof van groene kruiden

Garnaalkroketjes – huisgemaakte cocktailsaus – jonge sla
Iberico ham – meloen – cresco
Lauw warme gerookte Oosterschelde paling – tapenade van Marokaanse kruiden
Warme Camenbert – balsamico creme – babyleaf – rode ui – rozijntjes
—————
Lamskoteletjes – Ras el Hanout saus – gebakken witloof – gratin
Slibtongen met huisgemaakte tartaar
Lotte – blanke boter – jonge prei – Nicolas patatjes
Scampis – chutney van tomaat – Ierse room
Rugfilet van speenvarken – groene pepersaus – sla
—————
Aardbeien van Hoogstraten
Mousse van witte chocolade – crumble van Amaretti koekjes – aardbeien
Dame blanche met echte Callebaut
Voor diabeten of lijners hebben wij ijs zonder suiker, vanille of mokka

In de plaats van het dessert  +  €4
Irish koffie-Spaanse-Franse“Cognac”- Italiaanse – Parijse”Grand Marnier”

Met ‘top’ wijnen 66 €
Rood: Chianti classico 2015
Wit: Saint Veran – Château de la Creuze Noir 2016

KREEFTENMENU ALLE DAGEN VERKRIJGBAAR

LEVENDE KREEFTEN VAN 700 GR UIT ONS HOMARIUM
om zeker te zijn van de voorraad graag een telefoontje of mailtje
info@denbourgondier.be

Amuse
—————
Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft met chutney van tomaat à la crème
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of
Halve kreeft belle vue
————–
Dessert vrije keuze van de kaart

Menu per tafel te nemen aan € 64

                                                         tel  0468 436 446