Menu

KREEFTENMENU 
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale”
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft  met kruidenboter – tomaat – rode ui
of
Halve kreeft met Thaise gele curry
of

Halve kreeft Den bourgondier
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 72
                                       

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 52
Menu per tafel te nemen

Kreeftensoep van de chef
Kaaskroketten – stilton – oude Gouda – camembert
Pate van haas – confi van dadel en vijg – huisgemaakt rozijnenbrood
—————
Stoverij van hert met wintergroentjes
Kabeljauw haas – witte wijnsaus – prei – tomberry’s
Kalfsribstuk – kalfsjus – groene boontjes – zalf van erwtjes

———–
Dame blanches met Callebaut
Tiramisu
Chocomousse

Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 72 €
Rood : Monte De Ravasqieuro Portugal 2018
Wit : Chablis – Emile Durand – 2020