Menu

GROTE KREEFTENMENU 
LEVENDE KREEFTEN VAN 700 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 76

 

KLEINE KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 700 GR UIT ONS HOMARIUM

Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
keuze uit de dessertkaart

    menu per tafel te nemen aan  € 56 

                              

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 59 tot
Menu per tafel te nemen

Filets van bosduif – rode wijnsaus
of
Duo van wildpaté fazant en haas
of
Soep van boschampignons
————
Hinde met wintergroentjes en wildsaus
of
Bosduif met Boschampignons en rode wijnsaus
of
Zeebaars op het vel met hollandaise – bladspinazie – grijze garnaaltjes
—————
Keuze uit de dessertkaart