Menu
GROTE KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 700 GR UIT ONS HOMARIUM
Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart
menu per tafel te nemen aan € 76
KLEINE KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 700 GR UIT ONS HOMARIUM
Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
keuze uit de dessertkaart
menu per tafel te nemen aan € 56
Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België
Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 59
met klasse wijnen tot aan het hoofdgerecht € 84
Menu per tafel te nemen
Scampis Den Bourgondier
of
Kreeftensoep
of
Carpaccio van st jakobsvruchten en zalf van gerookte paling
afgewerkt met gerookte eitjes van de Schotse zalm en wakame +€4
————
Grote Noordzeetong 500 gr met huisgemaakte tartaar +€8
of
Koteletjes van het kroontje van jong lam met lamsjus
Afgewerkt met gebakken witlof en fijne spekboontjes
of
Lotte met prei in witte wijnsaus
—————
Dame blanche met echte callebaut
of
Citroentaartje met garnituur
of
Panna cotta met rood fruit