Menu
GROTE KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM
Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart
menu per tafel te nemen aan € 74
KLEINE KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM
Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart
menu per tafel te nemen aan € 54
Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België
Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 56
Menu per tafel te nemen
Gemarineerde Schotse zalm
Bergappelsien – Parijse honing – stof van groene kruiden
of
Vitello tonato
Zalf van verse tonijn – notensla – kerstomaatjes
of
Carpaccio van St Jacobsvruchten
Wakame – crème van gerookte paling – zalmeitjes
—————
Zeetong ( 2×250 gr ) met slaatje en huisgemaakte tartaar
of
Gamba’s van de chef met slaatje en cayennemayo
of
Côte a l’ os van Belgisch kalf – shiitake champignons
in de room met truffel – groene boontjes met spek
of
Côte a l’os van Belgisch kalf – Cros en Blackwell – slaatje
—————
Dame blanche met echte Callebaut
of
Sorbet passie en mango
of
Javanais
De menu met lekkere wijnen tot na het hoofdgerecht 76 €