Menu

GROTE KREEFTENMENU 
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM

Halve kreeft belle vue
—————
Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 74

 

KLEINE KREEFTENMENU
LEVENDE KREEFTEN VAN 650 GR UIT ONS HOMARIUM

Kreeftensoep “royale” met grijze garnaaltjes
————–
Halve kreeft Belle vue
of
Halve kreeft met Thaise curry, groene groentjes en rijst
of
Halve kreeft ” den Bourgondier ” boter – look – gember – sweet chilli
————-
Voor het dessert mag u kiezen uit de dessertkaart

menu per tafel te nemen aan € 49                                 

Luc Mertens
Bekroond met de felbegeerde titel “Toque blanche ” bij de
33 Meesterkoks van België

Keuze menu “Toque Blanche“ aan € 56
Menu per tafel te nemen

Vittello tonato
Kreeftensoep met grijze garnaaltjes
Scampis met Thad curry
—————
Kabeljauwhaas – puree – groene asperges – mousselinesaus – grijze garnaaltjes
Côte a l’os van kalf met champignon roomsaus van shiitake enn truffel
Sliptongen – huisgemaakte kruidenboter – slaatje
———–
keuze van de  Desert kaart
Irish – Spaanse – Franse – Italiaanse – Parijse koffie + 4 euro

De menu met lekkere wijnen tot aan het hoofdgerecht 74 €
Rood : Monte De Ravasqieuro Portugal 2018
Wit : Chablis – Emile Durand – 2020